Treg's blog

December 10th, 2008

Het verkeer(d), vandaag.

Posted by Treg in General

Geïnspireerd door Spydro, Marnik, X, Y, Z en … probeer ik even mijn verkeersfrustratie kwijt te raken op deze blog. Ik heb er lang mee gewacht en geduld gehad, ‘k verdraag zeer veel, ‘k heb zeer veel verkeers-“verhalen”, maar vandaag was’t TEveel.

Gij, ja GIJ, dwaas die met minstens 10ton over de weg aan’t racen is. Als de vrachtwagen voor u 89 km/h rijdt, en gij 90 km/h, heb dan tenminste het geduld om te wachten tot de echte mensen veilig van de 2de rijstrook weg zijn. (naar de 3de rijstrook of voorbij u) Zet u pinkerke _niet_ op als excuus om bruusk in te voegen. Gebruik ook niet “Jama, dan moetek mijne cruisecontrol afzetten” als uitleg. Gij zijt levensgevaarlijk idioot! De moto’s die u voorbijsteken op de 2de en 1ste rijstrook hebt ge zeker gezien he? … Al wie vrachtwagens verbied om (al dan niet in de spitsuren) op andere dan de eerste rijstrook te rijden, you got my vote! :p

Deze avond, vlam, weer van dat, maar dan iets anders. Ik ben precies ne cursus zichzaggen gaan volgen op den A12. Iedereen, maar dan ook iedereen reed in’t midden… tegen 105-110 natuurlijk, wa dachte. Meer debiele middenrijstrookrijders aan de kant zetten, I vote for! Of beter nog, een spel dat dat kan dedecteren en begint te piepen als ge in’t midden blijft rijden.

Het verkeer vandaag, amai menne frak, en maar proberen de spitsuren te vermijden he…

One Response to ' Het verkeer(d), vandaag. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Het verkeer(d), vandaag. '.

  1. spydro said,

    on December 30th, 2008 at 16:10

    Beetje late reply, maar “I know the feeling” 🙂

    Vandaag (en deze hele week eingenlijk) is het wel zalig rijden natuurlijk. Geen volk op de baan (die 90/uur nemen we er wel bij :p).

Leave a reply