Treg's blog

August 3rd, 2012

Tomorrowland 2012

Posted by Treg in Party

Dance en electronische muziek liefhebber? Leuk, maar jammer genoeg maakt u dit jaar amper kans om op Tomorrowland 2012 aanwezig te zijn. Het festival was in enkele uren volledig uitverkocht. Gelukkig zorgde een collega (held!) ervoor dat ik 2 dagtickets te pakken kreeg voor vrijdag en zondag. Met een beperkte bende zakten we af naar de Schorre in Boom.

Zoals elk jaar zit het hele festival op en top in mekaar. Enkel het afhalen van de toegangsbandjes de eerste dag verliep echt (te) traag. Daar kunnen ze misschien even bij Rock Werchter gaan kijken hoe het moet?
De inkleding en afwerking is zowaar nog beter uitgewerkt en de sfeer is er niet minder om. Het valt onmiddellijk op dat er dit jaar veel buitenlanders aanwezig zijn, wat uiteraard totaal niet uitmaakt. Misschien kunnen er volgende jaar wel iets meer tickets gereserveerd worden voor Belgen? Dan kunnen we nog is met een grotere vriendengroep gaan, thx!

De line-up sprak totaal tot de verbeelding. Behalve op Tomorrowland kan je veel van deze namen nooit in BelgiĂ« aan het werk zien. Ook de 2de “main stage” vind ik een schitterend idee. Op die manier krijgen mensen die David Guetta liever links laten liggen ook waar voor hun geld.
Top sets dit jaar: Jackmaster, Miss Kittin, Dave Clarke, Joris Voorn, Talamasca, Maceo Plex, Gabriel & Dresden, Above & Beyond en Steve Bug. 🙂

Leave a reply