Treg's blog

May 18th, 2015

Motorwijding 2015

Posted by Treg in Moto

Long time, no posts, right? Zoals bijna iedereen gebruik ik de laatste jaren vooral verschillende sociale media kanalen in plaats van deze blog. Geweldig, maar er bestaan toch enkele minpunten aan deze media. Een van deze is de hoeveelheid data en het “vluchtig” worden van communicatie. Kan jij de hoeveelheid (nuttige?) posts nog volgen en hoe vaak sla je er nog eens een fotoalbum op na? Juist, bijna nooit!
Vandaar, nog eens een klassieke blogpost. 🙂

Zondag namiddag, mooi weer, een troep vrienden motards bij elkaar, op de motorwijding natuurlijk! Ondertussen is dit een jaarlijks “must attend” event geworden op de kalender. Na de inschrijving en zegen van Pater Karel begon de rit over bekende wegen richting Asse waarna we de Vlaamse Ardennen introkken. De eerste helft van het parcours was van zeer hoog niveau. Uitermate mooi en technisch, een pluim voor de organisatie!

Iets na de helft van de rit konden we genieten van een “Dimi Hamburger” op het vliegveld van Overboelare. Blijkbaar is hier een zweefvliegclub gevestigd. Fijn om deze sport eens van dichtbij te kunnen bewonderen!

Na deze noodzakelijke pitstop vervolgden we onze weg via Herne, Heikruis, Pepingen en Gaasbeek richting eindbestemming. Aan de kerktoren konden we nog een laatste verfrissing gebruiken en een muzikale noot meepikken. Top editie, bedankt aan de organisatie en vrienden die meereden! 😀

Leave a reply