Treg's blog

November 16th, 2008

I Love Techno 2008

Posted by Treg in Party

Vijftien November tweeduizend en acht, eindelijk, tijd voor I Love Techno! Drie weken op voorhand volledig uitverkocht en een bangelijk feestje (weeral).

Dit jaar besloten we vroeg naar Gent te trekken om het lange aanschuiven aan de ingang te vermijden. Na een halfuur stonden we dus binnen (in plaats van 1u 15min vorig jaar) en waren we klaar om het setje van The Bloody Beetroots mee te pikken in de Switch room. Alles was nog heel relax, maar de sfeer zat er al goed in. Om het met Toki zijn woorden te zeggen: “Iedereen is hier zo pumped!” 🙂

Niemand kan ontkennen dat 2008 het jaar van The Crookers was. Desondanks viel hun set wat tegen. Ok ze hebben goede electro platen, maar ik hou niet zo van die constante spielerei in hun sets. Dan maar een stuk van de succesvolle Franse DJ Surkin gaan meepikken, wat zeer zeker de moeite was. Het dak ging eraf tijdens zijn “White Knight Two” remix. Bookashade (live) bracht een rustige set, met een aantal klassiekers waarop de UK’ers voor ons volledig löss op gingen.

Een van de hoogtepunten van de avond was toch terug Boys Noize. Vorig jaar zagen we ze al een halfuurtje, maar dit jaar pikten we ze helemaal mee. Daar waar de vorige DJ’s het bij redelijk bekende platen hielden, bracht Boys Noize gedurfde nieuwe platen en mooie mixen.

Omdat I Love Techno ook nog altijd om Techno draait, kon ik het niet laten om, te gaan genieten van DJ Rush. Deze hard tech kon mij wel bekoren. Vooral het zelf zingen in zijn mix vond ik schitterend. Ook het Braziliaanse Pet Duo gaf er een stevige lap op. Ongelooflijk hoe ze live met 2 macbooks en wat electronica die sound brengen.

Naar het einde van de avond begon Frank Kvitta met muziek uit de film “The Rock”. Een mooie intro, maar toch gingen we Sebastian nog even checken. Een super live performer, volgende keer blijven we zeker heel zijn set.

Thx aan de partypeople die mee waren. U was geweldig!

Movies (Quicktime):

6 Responses to ' I Love Techno 2008 '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I Love Techno 2008 '.

 1. Michael said,

  on November 16th, 2008 at 15:39

  Het was inderdaad een vet feestje:) Pet duo roxxxx! Alléén spijtig van het lange aanschuiven overal maja ge moet der iet voor over hebbe e:)

 2. Thomas said,

  on November 16th, 2008 at 15:47

  Man toch, dat filmke van in de switchroom. Ik kreeg even een een boosteke percies.
  Voor herhaling vatbaar…..maal twee!

 3. Grooper said,

  on November 16th, 2008 at 16:20

  De Switch Room blijft toch bangelijk 🙂

 4. Treg said,

  on November 16th, 2008 at 16:29

  @Michael: Pet Duo op die Macbooks idd vette sound man. Wel heel hard, maar kannek smaken.

  @Toker: ‘k Heb heel den avond een boosteke of duuzend gehad 🙂

  De Switch room was vorig jaar ook al zo bangelijk. Chill en toch wijd gaan EN goei dj’s.

 5. Wim said,

  on November 16th, 2008 at 22:48

  tututtuuuutuuuutututuuutuuuttuuuu bwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 6. Treg said,

  on November 19th, 2008 at 21:23

  @Wim, zitte er nu nog mee in uw hoofd? 🙂

  Blijkbaar moesten we niet te lang bij Sebastian blijven staan, want daarna heeftem nog een R&B schijf opgelegd… en toen liep er veel volk weg. Vreemd he, die kerel is steengoed.

  Ik lees ook veel commentaar op de wachttijden, ook vreemd, wat verwacht ge nu als er 35000 man is…

Leave a reply