Treg's blog

May 21st, 2012

Motorwijding 2012

Posted by Treg in Moto

Goed weer? Slecht weer? Hagel? Onweer? Sauna? Volgens het KMI was alles mogelijk op de motorwijding van de Merchtemse Motorvrienden dit jaar. De 9de editie startte alvast warm zondag ochtend op de afgesproken plek. Met de CBR600F, CB125, GS1250, ER6-f en SV650s op naar Merchtem dorp. 🙂

Na de traditionele samenkomst in de kerk startte de wijding en de bepeilde rit van 150km. In een lange sliert gingen we langs Liedekerke, Gooik, Tubize naar Braine-Le-Comte. Daar konden we rustig, koel eten in “den bos”. Later deden we nog enkele tricky kasseistroken richting de leeuw van Waterloo. Blijkbaar “the place to be” voor een zondagnamiddag senioren dansfeest! 😛
Ondertussen kwamen er zeer dreigende onweerswolken onze richting uit, dus vertrokken we snel voor het laatste deel van de rit. Via Beersel over Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek en Asse terug naar de start. Nog geen 5 minuten waren we terug toen een hevig onweer uitbarstte. Net op tijd, chance!

Leave a reply