Treg's blog

April 19th, 2008

I love the 90’s! (the party)

Posted by Treg in Party

Jawel, wij waren erbij! De eerste echte grote “I love the 90’s” party in België.

Na lang aandringen heb ik mij laten overtuigen om toch mee te gaan naar dit feestje. We zijn blijkbaar net op tijd kaarten gaan halen, want een week op voorhand was het uitverkocht (21500 tickets, wtf!). Waarvoor dank, Tom!

Mijn verwachtingen voor dit event lagen niet al te hoog vermits jaren ’90 feestjes meestal geässocieerd worden met marginale bedoelingen. Dit bleek zeer goed mee te vallen, gelukkig.

Na het (lange?) aanschuiven aan de ingang konden we ons makkelijk rechts voor het podium zetten. Net op tijd blijkbaar, want daar kwamen twee presentatoren het podium op. Na niet al teveel blabla kon Doctor Alban beginnen met “It’s my life!”. Ne meezinger, da wel, maar niet echt, euhm, top, zijn optreden. Snel naar Culture Beat dus. Schitterend gewoonweg om die madam zo gaas te zien geven! Snap was dan weer minder door het slechte geluid (en het uitblijven van den bass, is’t ni Jelle?).

De revelatie van de avond voor mij was “2 brothers on the 4th floor”. Met hun up-tempo happy songs wisten ze het dak eraf te spelen. Dit was voor mij ook de groep met het meeste herkenbare songs en de vlotste show.

2 Fabiola (Pat Krimson) haalde ook alle hits nog is boven, met succes. Jammer dat Zorah er niet bij was. Er zijn blijkbaar twee nieuwe zangeressen. Regi en DJ Ward brachten ook gepaste muziek met de nodige ambiance, maar dat kon toch nog pakken beter. Zeker het “common put your haaaands in the aaaair” zinneke begon wat afgezaagd te worden. Leren zwijgen Mister DJ en concentreert u op uwe mix zou ik zeggen. (vooral voor Regi dan)

Conclusie: Een zeer goed initiatief waarbij de jaren ’90 muziek eens deftig in de kijker werd gezet. Vooral de super goede sfeer bleef mij bij. (en de gast die vlak voor onze voeten knock-out neerviel, respect!)

Meer info en foto’s: http://www.ilovethe90s.be

I love the 90s

Leave a reply