Treg's blog

April 7th, 2008

SBK TV online

Posted by Treg in Moto

Bent u ook iemand die reeds weet dat er nog andere sporten bestaan dan wielrennen, voetbal en tennis? Mooi, want _alle_ Vlaamse tv zenders weten dit blijkbaar niet! Bij de franstalige concurrenten kan je tenminste soms nog rally en andere sporten zien. Ook de BBC is veel ruimer in zijn aanbod.

Deze zondag bijvoorbeeld, was het manche 3 in het World Superbike Championship. Juist ja, toerkes rondrijden met de moto op een stuk asfalt in Valencia, Spanje. Deze sport is tegenwoordig zelfs niet meer te bewonderen op Eurosport. Daarom prijs ik de gratis TV stream die zij uitzenden op hun website www.worldsbk.com. Andere sporten zouden dit initatief mogen overnemen, desnoods met reclame ertussen om de boel betaalbaar/gratis te houden.

One Response to ' SBK TV online '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' SBK TV online '.

  1. Wes said,

    on April 3rd, 2009 at 12:09

    Ik keek daar ook altijd naar. Maar de website is vernieuwd en ik vind sbk tv niet meer terug???

Leave a reply