Treg's blog

July 20th, 2009

Rock Werchter 2009

Posted by Treg in Party

Reeds vroeg dit jaar was het duidelijk. Rock Werchter zou een gigantisch goede lineup hebben. Toegegeven, een grote Rock Werchter fan ben ik nooit geweest om vele redenen, maar namen zoals 2ManyDJ’s, Bloc Party, The Killers, Kings of Leon, Laurent Garnier, The Prodigy en nog enkele groepen konden mij en een hoop andere mensen wel overtuigen. De grootste reden om mee te gaan, was voor mij persoonlijk de uitgebreide partycrew. 🙂

Het beste optreden dit jaar was (u raadt het al) sowieso van 2 Many DJ’s. Ik denk dat niemand op de wei stil stond. Het eerste uur van hun set kan je hier downloaden. Ook zeer goed waren Bloc Party, Laurent Garnier, Röyksopp, The Prodigy en Coldplay. Positief ben ik verschoten van Metallica (ik had een saaier monotoner optreden verwacht), Tiga (na zijn platte laatste hits) en The Hickey Underworld (super Belgische groep).

Wat hebben we dit jaar geleerd?
– Vertrek niet om 9uur naar Werchter, maar veel vroeger.
– Neem geen eten mee voor 4 dagen, maar hoogstens voor 2.
РNeem liters zonnecr̬me mee!
– Boswandeling smaakt naar gemixte sjieken uit de sjiekenbak (of hoe schrijf je dat?).
– Een partytent is een must.
– Gin-tonic is goeee!
– …

Zoals eerder gezegd, was er met veel volk afgesproken op de camping. Er stonden meer dan 12 tenten en we waren er minstens met 25 personen. Een record om te breken volgend jaar!

One Response to ' Rock Werchter 2009 '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Rock Werchter 2009 '.

  1. Tjoes said,

    on July 27th, 2009 at 18:14

    stijn is een kreeft

Leave a reply